Bestellen

Biologisch eten rechtstreeks van de boer

Wil je graag lekker en gezond eten, waarvan je precies weet waar het vandaan komt? Biologisch en gewoon bij jou in de buurt, in de Achterhoek? Bestel hier online jouw biologische groenten, fruit, aardappelen, uien, eieren, zuivel, kaas, rundvlees, varkensvlees en kippenvlees. En haal het op een door jou gekozen dag af of laat het bij je thuis bezorgen.

Ons assortiment

  • Je bestelling bezorgen we binnen een straal van 25 km rondom onze boerderij.
  • Je kunt je bestelling ook ophalen in onze boerderijwinkel of dinsdagmarkt in Doetinchem.
  • Betaling kan contant of pin bij levering of via LBC rekening.
  • Bestellen kan tot woensdagavond 23.00u.
    Levering is op donderdagavond tussen 17.00 en 21.00u.

Kwaliteit

Het grootste deel van onze producten zijn Demeter gecertificeerd. Demeter is het kwaliteitskeurmerk voor biodynamische landbouw en voeding. Hierbij staan een levende bodem, vitale voeding, biodiversiteit, dierenwelzijn en landbouw van de toekomst. Mocht het onverhoopt toch voorkomen dat een product niet naar wens is, laat het ons weten!

Met het seizoen mee

Soms kan het voorkomen dat de oogst van een product op het laatste moment toch niet zo gaat als gepland en het niet kan worden geleverd, zo werkt de natuur. Je ontvangt dan vooraf van ons bericht met de vraag of je een vervangend product wilt of dat het kan komen te vervallen.

Wie kan bestellen?

Woon je binnen een straal van 25 km van Ruimzicht? Dan kun je bij ons bestellen en komen we bezorgen. Zo werken we 100% lokaal!

Bestellen, zo werkt het

Plaats je gewenste producten in de winkelmand en laat je gegevens achter via het afrekenproces.
Je bestelling wordt dan klaargemaakt en bezorgd op de eerstvolgende bezorgdag. Bij bestellingen onder de 40.- rekenen we 5,- extra bezorgkosten.

Bestellen kan tot woensdagavond 23.00u.
Levering is op donderdagavond tussen 17.00 en 21.00u.

Waarom betaal je bij levering of achteraf?

Wanneer je producten bestelt die worden gewogen, kan de prijs afwijken. In de online winkel wordt een indicatie gegeven van het bedrag. Via de mail krijg je een betaalverzoek toegestuurd met een link naar IDEAL. Doordat het gewicht van je bestelde product iets kan afwijken, kan ook het totaalbedrag een klein beetje afwijken van het bedrag in de onlineshop. Je kunt het via IDEAL betalen of via de pin bij de bezorger. Zo betaal je precies voor dat wat je ontvangt.

Bezorgdienst

Geef je bestelling door, dan komen wij je lekkere producten aan huis bezorgen.
We komen met onze bus langs binnen een straal van 25 km rondom de boerderij.

Bezorgroute

We leveren binnen een straal van 25 km vanaf Halle uw producten.
Zutphen, Lochem, Borculo, Ruurlo, Vorden, Eibergen, Rekken, Lichtenvoorde, Winterswijk, Hengelo (GLD), Brummen, Dieren, Zelhem, Doetinchem, Zevenaar, Dinxperloo, Ulft, Varsseveld, ‘s Heerenberg, Aalten, Groenlo en kleinere plaatsen ertussen.

bezorgdienst-BD Boerderij Ruimzicht

Resultaat 1–12 van de 74 resultaten wordt getoond