Bestellen

Biologisch eten rechtstreeks van de boer

Wil je graag lekker en gezond eten, waarvan je precies weet waar het vandaan komt? Biologisch en gewoon bij jou in de buurt, in de Achterhoek? Bestel hier online jouw biologische groenten, fruit, aardappelen, uien, eieren, zuivel, kaas, rundvlees, varkensvlees en kippenvlees. En haal het op een door jou gekozen dag af.
Dat kan bij ons op het erf of op onze marktkraam op dinsdagochtend in Doetinchem.

Ons assortiment

  • De bezorging binnen een straal van 25 km rondom onze boerderij hebben we m.i.v. 1 maart 2022 stopgezet omdat dat teveel tijd kostte en we de tijd nodig hebben voor het maken van de heerlijke producten en het verzorgen van de dieren en erf.
  • Je kunt je bestelling wel nog ophalen in onze boerderijwinkel of dinsdagmarkt in Doetinchem.
  • Betaling kan contant of pin bij afhalen of via LBC rekening.

Kwaliteit

Het grootste deel van onze producten zijn Demeter gecertificeerd. Demeter is het kwaliteitskeurmerk voor biodynamische landbouw en voeding. Hierbij staan een levende bodem, vitale voeding, biodiversiteit, dierenwelzijn en landbouw van de toekomst. Mocht het onverhoopt toch voorkomen dat een product niet naar wens is, laat het ons weten!

Met het seizoen mee

Soms kan het voorkomen dat de oogst van een product op het laatste moment toch niet zo gaat als gepland en het niet kan worden geleverd, zo werkt de natuur. Je ontvangt dan vooraf van ons bericht met de vraag of je een vervangend product wilt of dat het kan komen te vervallen.