Bergkaas Knoflook-Basilicum

28.00 /kg

demeter-keurmerk-Boerderij Ruimzicht

Achterhoekse Bergkaas Jong heeft een stevige smaak doordat het 6 maanden heeft kunnen rijpen. Door de melkzuurbacteriën krijgt de kaas een rijke smaak.

zuivelkaasrundvleesvarkensvlees kippenvlees
groenten fruit aardappelen uien pakket

Description

Achterhoekse Bergkaas maken we met warme melk, waardoor de vele stammen melkzuurbacteriën samen met het zuursel dat we toevoegen de kaas een rijke bedrijfseigen smaak kunnen geven. Het recept dat gebruikt wordt is gebaseerd op een kaas zoals die in de Pyreneeën gemaakt wordt. We laten de kazen rijpen in een natuurlijk gekoelde kelder waar zich een natuurkorst kan ontwikkelen. Deze variant maken we met verse knoflook en gedroogde basilicum.

Al onze kazen zijn Demeter gecertificeerd en is 100% Lokaal Kaas.

Merk

Demeter

demeter-keurmerk-Boerderij Ruimzicht

Additional information

Weight 1 kg
Verpakt per

1 kilo

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bergkaas Knoflook-Basilicum”

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.