Beschrijving
Achterhoekse Bergkaas Jong maken we met warme melk, waardoor de vele stammen melkzuurbacteriën samen met het zuursel dat we toevoegen de kaas een rijke bedrijfseigen smaak kunnen geven. Het recept dat gebruikt wordt is gebaseerd op een kaas zoals die in de Pyreneeën gemaakt wordt. We laten de kazen rijpen in een natuurlijk gekoelde kelder waar zich een natuurkorst kan ontwikkelen.
Al onze kazen zijn Demeter gecertificeerd en is 100% Lokaal Kaas.
Versturen per post
Om mensen die verder weg wonen de gelegenheid te geven onze kaas te kopen bieden we Post-Kaas aan. We vacumeren de stukken kaas en verzenden deze met de post.
De kosten hiervoor bestaan uit de kosten van de kaas, het vacumeren en de verzendkosten:
Werkwijze
Nadat de bestelling is binnengekomen, gaat Jara deze klaarmaken. Je krijgt een betaalverzoek en zodra deze betaald is, krijg je het pakket per post.
prijslijst
Geraspte kaas: 20,- per kg
Bergkaas Jong 24,- per kg
Bergkaas Fenegriek 28,- per kg
Bergkaas Knoflook-Basilicum 28,- per kg
Bergkaas Peper-melange 28,- per kg
Bergkaas Belegen 28,- per kg
Panir 13,- per kg
Vacumeren: 0,25 per pakje
Verzendkosten 6,75 per zending
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.