Braadvlees

20.81 /kg

demeter-keurmerk-Boerderij Ruimzicht

Braadvlees. Heerlijk mals en zacht suddervlees met een klein beetje vet voor een smeuïge textuur.

zuivelkaasrundvleesvarkensvlees kippenvlees
groenten fruit aardappelen uien pakket

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Braadvlees. Heerlijk mals en zacht suddervlees met een klein beetje vet voor een smeuïge textuur. Haal het vlees zeker een half uur voordat het de pan in gaat uit de koelkast, voor het beste resultaat.

Waarom smaakt ons rundvlees zo goed?

Onze koeien lopen zomer en winter buiten op kruidenrijke graslanden. Daarnaast kruisen wij in met Fleck Vieh, een ras dat bekend staat om zijn gemarmerde vlees. Dit zorgt voor extra malsheid en meer smaak.

Familiekudde

De missie van Boerderij Ruimzicht is natuur-inclusieve landbouw bedrijven en lokaal ondernemen met aandacht voor bodem, plant, dier en mens. Zo blijven de kalfjes bij de koe in de familiekudde waarin alle leeftijden samen opgaan.

Bewaren

Let op! Het vlees wordt ingevroren geleverd. Om de kwaliteit van het vlees te waarborgen is het vacuüm verpakt zodat het geen vocht verliest tijdens het bewaren in de vriezer.

Demeter keurmerk

Al ons vlees is Demeter gecertificeerd. Demeter is het kwaliteitskeurmerk voor biodynamische landbouw en voeding. Hierbij staan een levende bodem, vitale voeding, biodiversiteit, dierenwelzijn en landbouw van de toekomst.

Extra informatie

Gewicht 1 kg
Verpakt per

250 gram, 500 gram

Merk

Demeter

demeter-keurmerk-Boerderij Ruimzicht

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Braadvlees” te beoordelen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.