Groentepakket

Vanaf 5.00

demeter-keurmerk-Boerderij Ruimzicht

Stel zelf je biologisch groentepakket samen.
! Het Bestelformulier Groenten vind je onderaan deze pagina !

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Stel zelf je groentepakket samen van onze biologisch dynamische assortiment. In onze winkel hebben wij een ruim assortiment groenten. Alles wat we niet zelf telen wordt zoveel mogelijk lokaal ingekocht. Onderaan deze pagina kun je je voorkeuren aangeven.

Zelf samenstellen

Wat niet lokaal te krijgen is, komt van iets verder weg maar altijd binnen de Europese grenzen. Daarnaast proberen we zoveel mogelijk biologisch-dynamische producten aan te bieden, soms lukt dat niet en moeten we genoegen nemen met biologisch. Dit groentepakket ter waarde van een door u gekozen bedrag wordt samengesteld met groenten die op dit moment voorradig zijn.

Bezorging

We bezorgen gratis binnen een straal van 25 km van de boerderij bij een besteding van minimaal 40 euro. Bij een lagere besteding rekenen we 5 euro bezorgkosten.
Mensen kunnen er ook voor kiezen de bestelling op te halen op de boerderij of op dinsdag op de markt.

Bestelformulier Groenten

Hieronder kun je je voorkeur voor groenten aangeven. We proberen er zoveel mogelijk rekening mee te houden. We zijn wel gebonden aan beschikbare groenten van het moment en zullen een groentepakket samenstellen met groenten die op dit moment voorradig zijn, passend binnen het aangegeven budget.

x – betekent niet leverbaar

Groenten Bestelformulier

Brand

Demeter

demeter-keurmerk-Boerderij Ruimzicht

Extra informatie

Prijs

€ 10, € 15, € 20, € 5

Andere suggesties…