Kipdrumsticks

18.00 /kg

demeter-keurmerk-Boerderij Ruimzicht

Kipdrumsticks kun je klaarmaken in de oven, pan of barbeque. De drumsticks zijn van de biologische Simpenbergher Boskip.

Diepgevroren, per 2 stuks verpakt
Circa 250 gram
€ 18,00 kg
Het gewicht is een indicatie. Het verschil in prijs wordt bij afhalen verrekend.

Niet op voorraad

Description

Kipdrumsticks kun je klaarmaken in de oven, pan of barbeque. Bestrooi kipdrumstick met zout en peper. Laat wat boter heet worden en braad het product rondom mooi bruin. Zet het vuur lager en laat het geheel ca. 20 min. doorbraden.

Leefkwaliteit

Het kippenvlees is biologische Simpenbergher Boskip van Boerderij Zuuver. De kippen leven daar in een bos. Bos is het meest natuurlijke habitat voor een biologische kip. Daar voelen ze zich veilig en beschut en scharrelen er gemoedelijk alle ingrediënten voor een gezond en veelzijdig menu bij elkaar. Zelfs ‘s nachts slapen ze hoog in een boom tussen de bladeren, of in een holle boom in het bos. Liever dan ‘op stok’ in de stal. In het bos vinden ze zelf volop allerlei grassen, kruiden, insecten en bessen. Daarnaast krijgen ze van hen 100% biovoer, dat ze in de buurt inkopen en zelf verbouwen. Hoewel de kippen naast hun bosmenu maar weinig behoefte hebben aan dat extra voer. Door het gevarieerde, gezonde menu en alle ruimte voelen ze zich opperbest!

Beschikbaarheid

Met de natuur mee werken, dat betekent dat wij niet het hele jaar kippenvlees voorradig hebben. Het seizoen start in mei en eindigt tegen het einde van het kalenderjaar.

Merk

Demeter

demeter-keurmerk-Boerderij Ruimzicht

Additional information

Weight 1 kg
Verpakt per

250 gram

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kipdrumsticks”

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.