Beschrijving
Procureurlapjes zijn sappig, mals en boordevol smaak. Ideaal om op lage temperatuur langzaam te garen. In de oven of op de BBQ! Procureurlapjes zijn van varkens van eigen erf.
Bereiding
Je brengt het procureurlapjes eerst op kamertemperatuur en daarna bak je ze in de boter op middelhoog vuur aan beide kanten goudbruin. Afhankelijk van de dikte nog enkele minuten doorbakken.
Leefkwaliteit
Onze varkens hebben een eigen buitengebied, waar ze naar harte lust in de modder kunnen wroeten. Daarnaast krijgen ze als extra lekkernij de wei (bijproduct van de kwark-/kaasmakerij), dit komt de smaak en malsheid van het vlees ten goede.
Demeter keurmerk
Al ons vlees is Demeter gecertificeerd. Demeter is het kwaliteitskeurmerk voor biodynamische landbouw en voeding. Hierbij staan een levende bodem, vitale voeding, biodiversiteit, dierenwelzijn en landbouw van de toekomst.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.