Runder Rollade

19.80 /kg

demeter-keurmerk-Boerderij Ruimzicht

Runder Rollade is van nature mals, en bevat weinig vet. Het past bij je feestelijke maaltijd.

Niet op voorraad

Categories: , Tags: ,

Description

Runder Rollade is van nature mals, en bevat weinig vet. Rollade bestaat uit verschillende gekruide plakken vlees om elkaar heen gedraaid. Om de rollade bij elkaar te houden, wordt een touwtje gebruikt. Heb je iets te vieren? Dan mag een rollade niet ontbreken. Na het braden wordt het touwtje verwijderd, waarna de rollade in plakken wordt gesneden. Rollade wordt zowel warm als koud gegeten. Dun (1 mm) gesneden wordt rollade ook als broodbeleg gegeten.

Waarom smaakt ons rundvlees zo goed?

Onze koeien lopen zomer en winter buiten op kruidenrijke graslanden. Daarnaast kruisen wij in met Fleck Vieh, een ras dat bekend staat om zijn gemarmerde vlees. Dit zorgt voor extra malsheid en meer smaak.

Familiekudde

De missie van Boerderij Ruimzicht is natuur-inclusieve landbouw bedrijven en lokaal ondernemen met aandacht voor bodem, plant, dier en mens. Zo blijven de kalfjes bij de koe in de familiekudde waarin alle leeftijden samen opgaan.

Bewaren

Let op! Het vlees wordt ingevroren geleverd. Om de kwaliteit van het vlees te waarborgen is het vacuüm verpakt zodat het geen vocht verliest tijdens het bewaren in de vriezer.

Demeter keurmerk

Al ons vlees is Demeter gecertificeerd. Demeter is het kwaliteitskeurmerk voor biodynamische landbouw en voeding. Hierbij staan een levende bodem, vitale voeding, biodiversiteit, dierenwelzijn en landbouw van de toekomst.

Merk

Demeter

demeter-keurmerk-Boerderij Ruimzicht

Additional information

Weight 1 kg
Verpakt per

1 kilo, 500 gram

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Runder Rollade”

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.