Beschrijving
Runderstaart is door de krachtige smaak heel geschikt om een lekkere soep van te trekken. Het bestaat voor het grootste deel uit wervels. Om de staart eetbaar en smakelijk te krijgen moet het vlees dus eerst uren worden getrokken in bouillon, tot al het kraakbeen is omgezet tot zacht vlees.
Waarom smaakt ons rundvlees zo goed?
Onze koeien lopen zomer en winter buiten op kruidenrijke graslanden. Daarnaast kruisen wij in met Fleck Vieh, een ras dat bekend staat om zijn gemarmerde vlees. Dit zorgt voor extra malsheid en meer smaak.
Familiekudde
De missie van Boerderij Ruimzicht is natuur-inclusieve landbouw bedrijven en lokaal ondernemen met aandacht voor bodem, plant, dier en mens. Zo blijven de kalfjes bij de koe in de familiekudde waarin alle leeftijden samen opgaan.
Demeter keurmerk
Al ons vlees is Demeter gecertificeerd. Demeter is het kwaliteitskeurmerk voor biodynamische landbouw en voeding. Hierbij staan een levende bodem, vitale voeding, biodiversiteit, dierenwelzijn en landbouw van de toekomst.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.