Sukadelapjes

6.22

demeter-keurmerk-Boerderij Ruimzicht

Sukadelapjes worden heel mals na een lange tijd stoven of smoren.

Diepgevroren
Circa 400 gram
€ 19,32 kg
Het gewicht is een indicatie. Het verschil in prijs wordt bij afhalen verrekend.

Categories: , Tag:

Description

Sucadelapjes zijn gesneden van de schouder. Er loopt een peesje door het vlees. Daaraan ontleent de sucadelap zijn naam en zijn typische smaak en structuur. Je kunt het smoren en stoven. Lang gegaarde sukade is botermals. Het komt van een spier die het rund vaak heeft benut en hoe actiever de spier, hoe steviger het vlees en langer de bereiding.

Waarom smaakt ons rundvlees zo goed?

Onze koeien lopen zomer en winter buiten op kruidenrijke graslanden. Daarnaast kruisen wij in met Fleck Vieh, een ras dat bekend staat om zijn gemarmerde vlees. Dit zorgt voor extra malsheid en meer smaak.

Familiekudde

De missie van Boerderij Ruimzicht is natuur-inclusieve landbouw bedrijven en lokaal ondernemen met aandacht voor bodem, plant, dier en mens. Zo blijven de kalfjes bij de koe in de familiekudde waarin alle leeftijden samen opgaan.

Demeter keurmerk

Al ons vlees is Demeter gecertificeerd. Demeter is het kwaliteitskeurmerk voor biodynamische landbouw en voeding. Hierbij staan een levende bodem, vitale voeding, biodiversiteit, dierenwelzijn en landbouw van de toekomst.

Brand

Demeter

demeter-keurmerk-Boerderij Ruimzicht

Additional information

Verpakt per

400 gram