Beschrijving
Varkenspoulet bestaat uit kleine magere stukjes varkensvlees. Varkenspoulet kan gebakken worden, of als lekkere bite in de bami of of nasi, maar is misschien nog wel het lekkerst als stoofvlees (hachee). Bij deze bereidingswijze laat je het vlees langzaam garen waardoor het vlees erg zacht wordt. Varkenspoulet is van varkens van eigen erf.
Leefkwaliteit
Onze varkens hebben een eigen buitengebied, waar ze naar harte lust in de modder kunnen wroeten. Daarnaast krijgen ze als extra lekkernij de wei (bijproduct van de kwark-/kaasmakerij), dit komt de smaak en malsheid van het vlees ten goede.
Demeter keurmerk
Al ons vlees is Demeter gecertificeerd. Demeter is het kwaliteitskeurmerk voor biodynamische landbouw en voeding. Hierbij staan een levende bodem, vitale voeding, biodiversiteit, dierenwelzijn en landbouw van de toekomst.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.