Open Dag

17 juni hadden we Open Dag. Boerderij Ruimzicht verwelkomde meer dan 300 bezoekers!

We kijken terug op een heel geslaagde en goed bezochte open dag! Er waren meer dan 300 bezoekers gekomen om het Boerderij Ruimzicht te zien, proeven, ruiken en horen. Gerjo liet zien waarom de boerderij het Demeter keurmerk heeft en hoe diervriendelijk ze werken. En Fred liet zien hoe hij de groenten verbouwt op biologische wijze. Er viel veel te zien, ontdekken, proeven en genieten op het erf met de koeien en in de groentetuin. De kids vermaakten zich ook uitstekend met kalfjes knuffelen, trampoline springen, tekenen en kliederen en ze mochten zelfs met de hand melken.

reacties van bezoekers:
Ja, het was echt heel leuk! Mijn jongste wil nu naast brandweerman ook graag boer worden.

Geweldig om te zien met hoeveel respect de dieren hier behandeld worden! Hier zou iedereen die boer wil worden eens een kijkje moeten nemen.

Genoten van de opendag.. ! Dank voor het verhaal waar passie en liefde voor de dieren en de natuur van af spat.. Wat een fantastisch bedrijf en natuurlijk een fantastische boer.
Ook de rondleiding over de groente akker was geweldig.. Ook hier spat de passie voor waar men mee bezig is van af..

Een bijzonder geslaagde middag genoten van de passie van de excursie leiders dit geeft hoop voor de toekomst een betere aarde.

 

open-dag-2018 boerderij Ruimzicht

open-dag-2018 boerderij Ruimzicht

Verslag Open Dag 2016

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief, en/of geef een like op facebook. Zo houden wij je op de hoogte van Boerderij Ruimzicht.