Snijbiet à la crème
ca. 1 kg snijbiet, 2 tl boter, 1 teentje knoflook, geperst , 1/4 tl versgemalen nootmuskaat
80 ml slagroom, 1 el geraspte parmazaanse kaas, zout en peper.
Verwijder de steel (in veel andere recepten kun je de stelen gewoon gebruiken)van de snijbiet en was de blaadjes goed. Smelt de boter in een grote koekenpan. Voeg de geperste knoflook en de snijbiet toe, breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout en bak alles op matig vuur tot de snijbiet is geslonken. Leg de snijbiet op een snijplank, hak hem fijn met een hakmes en druk het overtollig vocht eruit. Schenk de slagroom in de koekenpan en verwarm het zachtjes. Voeg de snijbiet toe en roer tot het verwarmd is. Schep de snijbiet in een schaal en bestrooi met de geraspte Parmezaanse kaas.
Prijzen groentepakket
1 persoons groentepakket € 7,75
2 persoons groentepakket € 12,50
3 persoons groentepakket € 18,00
4 persoons groentepakket € 23,00
Aanmelden groentepakket
Elke week wordt het groentepakket bij jou in de buurt geleverd. Je kunt je ervoor aanmelden.
Groentepakket
Contact Tuinderij Ruimzicht
Contact Tuinderij
Blijf op de hoogte
Schrijf je in voor de nieuwsbrief, en/of geef een like op facebook. Zo houden wij je op de hoogte van Boerderij Ruimzicht.
Nieuwsbrief