Revolution Slider Error: Slider with alias eenouder not found.
Maybe you mean: 'home' or 'boerderij' or 'tuinderij' or 'winkel' or 'vee' or 'zorg'

Eenouder vakantieweken

Jaarlijks vinden op Ruimzicht in de zomervakantie de éénouder vakantieweken plaats.
Dit zijn twee weken waarin twee verschillende groepen alleenstaande ouders met hun kind(eren) komen kamperen bij de boer. Er is een kookstaf en een jeugdstaf. Er wordt dan ook gezamenlijk gegeten en de kinderen krijgen overdag een programma aangeboden waaronder natuurlijk boerderijactiviteiten. Ouders kunnen lekker doen waar ze zin in hebben en kunnen de zorg voor de kinderen overlaten aan de jeugdstaf.

Locatie

Boerderij Ruimzicht ligt in de Achterhoek bij Doetinchem in het buurtschap Halle-Heide. Participatie, creatie en inspiratie staan centraal op het biologisch dynamisch bedrijf. Een oude schuur is sfeervol omgebouwd met een zithoek, dubbele keuken, douches en toiletten. Een grote houtkachel met pizza-oven zorgt ook bij koel zomerweer voor warmte. Met de kippen op stok en bij het krieken van de dag weer op om koeien te melken of lekker bij het kampvuur en ’s ochtends uitslapen; het past allemaal in de sfeer van Boerderij Ruimzicht.
Het tentenkamp is omgeven door de weilanden en straalt de rust van het Achterhoekse platteland uit. In de grote stro-kapschuur is het altijd speeltijd en hebben de kinderen pret voor tien.
Per gezin is er een bungalowtent beschikbaar waar 4 slaapplaatsen zijn. Mocht u met meer kinderen komen, dan wordt er een klein tentje bijgeplaatst.

Datum vakantieweken

Dit jaar vinden de weken plaats van
4 augustus t/m 11 augustus 2018
11 t/m 18 augustus 2018

lees hier over een bijzondere gebeurtenis tijdens de eenouderweek 2016
Meer informatie en aanmelden kan bij ycamps.nl

Aanmelden

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief, en/of geef een like op facebook. Zo houden wij je op de hoogte van Boerderij Ruimzicht.