Zorgboerderij

Naast een gezonde voedselproductie, staat Ruimzicht ook voor een bewuste omgang met de aarde en de mens.
Wil je herstellen in de natuur en het boerenambacht beleven, dan is Zorgboerderij Ruimzicht een ideale plek. De rust en ruimte, de mensen en de dieren hier brengen je wat je zoekt. Het is mogelijk om een poosje mee te draaien op Ruimzicht.

Wat is er te doen?

Alle karweien op de boerderij en in de tuin zijn voor iedereen met of zonder begeleiding uitvoerbaar.
Zo kun je met het vee: koeien ophalen, verweiden, koeien voeren, stal en erf schoon maken, verzorgen van jongvee en klein vee, helpen bij oogsten en verwerken akkerbouwproducten, assisteren in de boerderijwinkel, reparaties uitvoeren, hout hakken, landschapsonderhoud.
In de tuin: zaaien, planten, schoffelen, wieden, cultivateren, oogsten, snoeien, hekwerk/hagen onderhouden, pakketten pakken, kleine reparaties uitvoeren.

Voor wie?

We hebben geen specifieke doelgroep voor ogen. De bedoeling is dat je je bij ons thuis voelt. Als je denkt dat Boerderij Ruimzicht bij je past, meld je dan aan. Schrijf ons, liefst via e-mail, wie je bent en wat je graag zou willen doen op de boerderij. Wij nemen dan contact met je op om een afspraak te maken.

Boerderij Ruimzicht; daar word je beter van.

Blijf op de hoogte

Ontvang ons laatste nieuws met recepten en seizoensaanbiedingen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief, en/of geef een like op facebook. Zo houden wij je op de hoogte van Boerderij Ruimzicht.

Nieuwsbrief