Zuivel

Van de rauwe melk van eigen erf wordt heerlijke kaas, kwark en panir gemaakt.
We zijn begonnen om zelf kaas te maken in onze kaasmakerij. Om de kaasmakerij af te kunnen maken starten we binnenkort een crowdfundactie. Kwark en panir maken we ook zelf. Verder leveren we de rauwe melk aan Aurora die er ambachtelijke kazen van maakt. En je kunt de rauwe melk zelf tappen tijdens de openingstijden van onze boerderijwinkel. Neem zelf je fles(sen) mee.

Aurora Kaas

De kaas wordt gemaakt bij kaasmakerij Aurora. De melk van ons bedrijf gaat samen met de melk van een aantal andere biologische boeren uit de regio naar Aurora waar er heerlijke Aurora Kaas van gemaakt wordt.

Pilot

Gerjo heeft meegedaan aan de pilot voor De Aurora Lentekaas. Deze kaas is 100% lokaal! Vooral dankzij boer Gerjo en zijn koeien. De melk voor deze kaas komt van koeien die 100% lokaal veevoer hebben gegeten!
Met de pilot wordt aangetoond dat regionaal veevoer een haalbaar, duurzaam alternatief is. Niks geen gesleep van soja over de halve wereldbol.

Openingstijden Boerderijwinkel

Vrijdag:     10-12 uur

14-16 uur

Zaterdag: 10-12 uur

14-16 uur

Blijf op de hoogte

Ontvang ons laatste nieuws met recepten en seizoensaanbiedingen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief, en/of geef een like op facebook. Zo houden wij je op de hoogte van Boerderij Ruimzicht.

Nieuwsbrief