Rosbief

17.42 /kg

demeter-keurmerk-Boerderij Ruimzicht

Rosbief

Diepgevroren, per stuk verpakt
Circa 1 kilogram
Het gewicht is een indicatie. Het verschil in prijs wordt bij afhalen verrekend.

Niet op voorraad

Categories: , Tag:

Description

Rosbief is een groot stuk rundvlees, gesneden van een mager spierdeel van het rund. Rosbief wordt meestal zo gebraden dat het binnenste vlees rood blijft, maar wel gegaard is. Dat kan worden bereikt door de rosbief aan te braden (laten dichtschroeien in olie of boter) en vervolgens op lage temperatuur te garen. Koude rosbief wordt in dunne plakjes gebruikt als broodbeleg.

Waarom smaakt ons rundvlees zo goed?

Onze koeien lopen zomer en winter buiten op kruidenrijke graslanden. Daarnaast kruisen wij in met Fleck Vieh, een ras dat bekend staat om zijn gemarmerde vlees. Dit zorgt voor extra malsheid en meer smaak.

Familiekudde

De missie van Boerderij Ruimzicht is natuur-inclusieve landbouw bedrijven en lokaal ondernemen met aandacht voor bodem, plant, dier en mens. Zo blijven de kalfjes bij de koe in de familiekudde waarin alle leeftijden samen opgaan.

Bewaren

Let op! Het vlees wordt ingevroren geleverd. Om de kwaliteit van het vlees te waarborgen is het vacuüm verpakt zodat het geen vocht verliest tijdens het bewaren in de vriezer.

Demeter keurmerk

Al ons vlees is Demeter gecertificeerd. Demeter is het kwaliteitskeurmerk voor biodynamische landbouw en voeding. Hierbij staan een levende bodem, vitale voeding, biodiversiteit, dierenwelzijn en landbouw van de toekomst.

Merk

Demeter

demeter-keurmerk-Boerderij Ruimzicht

Additional information

Weight 1 kg
Verpakt per

1 kilo

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Rosbief”

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.