Beschrijving
Varkensspeklap is afkomstig van het buikspek. Dat is de magerste spek soort. Onze speklapjes zijn met zwoerd. Krokant uitgebakken geeft het zwoerd een extra lekkere smaak aan het vlees. Je kunt het bereiden door boter of olie te verhitten. Je bakt het vlees in 10-15 minuten bruin en gaar. Regelmatig keren. Varkensspeklap is van varkens van eigen erf.
Leefkwaliteit
Onze varkens hebben een eigen buitengebied, waar ze naar harte lust in de modder kunnen wroeten. Daarnaast krijgen ze als extra lekkernij de wei (bijproduct van de kwark-/kaasmakerij), dit komt de smaak en malsheid van het vlees ten goede.
Demeter keurmerk
Al ons vlees is Demeter gecertificeerd. Demeter is het kwaliteitskeurmerk voor biodynamische landbouw en voeding. Hierbij staan een levende bodem, vitale voeding, biodiversiteit, dierenwelzijn en landbouw van de toekomst.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.