Kippenlevertjes

11.52 /kg

demeter-keurmerk-Boerderij Ruimzicht

Kippenlevertjes zijn als orgaanvlees een gezonde bron voor vitamines en mineralen. Ze danken hun specifieke smaak aan het ijzergehalte.

zuivelkaasrundvleesvarkensvlees kippenvlees
groenten fruit aardappelen uien pakket

Artikelnummer: N/B Categorieën: , Tags: , , ,

Beschrijving

Kippenlevertjes zijn als orgaanvlees een gezonde bron voor vitamines en mineralen. Ze danken hun specifieke smaak aan het ijzergehalte.

Bereiden

Breng water aan de kook. Laat de kippenlevertjes 5 minuten wellen in het hete water. Haal ze daarna uit de pan en bestrooi ze met kruiden. Daarna kun je ze bakken in de koekenpan. Bak de kippenlevertjes op matige temperatuur aan beide kanten bruin en keer regelmatig.

Leefkwaliteit

Het kippenvlees is afkomstig van Boerderij Zuuver. Daar leven de kippen in een bos. Bos is het meest natuurlijke habitat voor een biologische kip.
Daar voelen ze zich veilig en beschut en scharrelen er gemoedelijk alle ingrediënten voor een gezond en veelzijdig menu bij elkaar. Zelfs ‘s nachts slapen ze hoog in een boom tussen de bladeren, of in een holle boom in het bos. Liever dan ‘op stok’ in de stal. In het bos vinden ze zelf volop allerlei grassen, kruiden, insecten en bessen. Daarnaast krijgen ze van hen 100% biovoer, dat ze in de buurt inkopen en zelf verbouwen. Hoewel de kippen naast hun bosmenu maar weinig behoefte hebben aan dat extra voer. Door het gevarieerde, gezonde menu en alle ruimte voelen ze zich opperbest!

Beschikbaarheid

Met de natuur mee werken, dat betekent dat wij niet het hele jaar kippenvlees voorradig hebben.
Het seizoen start in mei en eindigt tegen het einde van het kalenderjaar.

Extra informatie

Gewicht N/B
Verpakt per

250 gram

Merk

Demeter

demeter-keurmerk-Boerderij Ruimzicht

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kippenlevertjes” te beoordelen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.