1 van 6

Eet lekker en gezond met onze verse boerderijproducten!

Welkom bij Boerderij Ruimzicht

Boerderij Ruimzicht is een biologisch-dynamische melkveehouderij met tuinderij in Halle (Achterhoek). Wij streven naar natuur-inclusieve landbouw en lokaal ondernemen met aandacht voor bodem, plant, dier en mens. Onze kalfjes blijven bij hun moeders in de familiekudde, onze koeien zijn bijna het hele jaar buiten, en we zijn energie neutraal.

We produceren gezond voedsel met respect voor de natuur en de mens, wat wordt erkend met het DEMETER-keurmerk. Sinds 2021 maken we in onze kaasmakerij ambachtelijke kaas en zuivel van onze eigen rauwe melk.

Gerjo Koskamp en Jara van Rooij zijn de drijvende krachten achter dit multifunctioneel landbouwbedrijf.

Boerderij Ruimzicht wil een inspiratiebron zijn voor iedereen. Deze inspiratie werkt aanstekelijk voor iedereen die hier komt, of je nu klant, recreant, vrijwilliger, medewerker of hulpvrager bent. Boerderij Ruimzicht; Daar wordt je beter van.

 • Het ontstaan van Boerderij Ruimzicht

  Benieuwd naar het verhaal van Boerderij Ruimzicht vanaf 1930 tot nu?

  Lees het hier 
 • Bestel je kaas per post

  Wij verwerken al onze melk zelf. Om meer klanten blij te maken bieden we nu Post-Kaas aan: Onze heerlijke kaas komt als pakketje bij je binnen! De Achterhoekse Bergkaas, gemaakt van onze eigen rauwe melk, is 100% lokaal en bijzonder lekker. Bestel het voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

  Klik hier voor meer Kaaspost 
 • Events & Workshops

  Wij bieden diverse leuke en leerzame activiteiten aan. Leer je eigen kaas maken onder begeleiding van Jara. Geniet van een rondleiding langs alle takken van onze boerderij voor groepen. Bezoek de veehouderij, kaasmakerij, tuinderij en meer. Sluit je bezoek af met een pizza-feestje, waar je zelf pizza kunt maken in onze leemkachel.

  Klik hier voor alle activiteiten 

Boerderij Ruimzicht in de media

Ruizicht buitengewoon

Anders boeren

Ruizicht buitengewoon

Anders boeren